Termeni si conditii

 Bine ati venit in magazinul online www.angeliquedeco.ro.

Site-ul www.angeliquedeco.ro.este proprietatea SC ANGELIQUE DECO SRL-D cu sediul in Bucuresti, Sos. Pantelimon nr. 89, sector 2, inregistrata la R.C. sub nr. J40/14832/9.11.2016, CUI 36726528, avand cont deschis la ING BANK N.V. Amsterdam, Bucuresti, Agentia Colentina, cod iban RO45INGB0000999906402683.         

Intregul continut al site-ului este proprietatea SC ANGELIQUE DECO SRL-D si este aparat de Legea Drepturilor de Autor (Legea 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea acestui site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor detaliate mai jos. SC ANGELIQUE DECO SRL-D isi asuma dreptul de a efectua orice modificari asupra site-ului fara a fi necesara o notificare catre utilizatorii sai. Totodata ne asumam dreptul de a refuza colaborarea cu clienti care au un comportament neadecvat sau refuza comanda livrata.

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de utilizare a site-ului www.angeliquedeco.ro cuprinse in prezentul Regulament.

 

Definirea termenilor:

–     prin termenii “site”, “site-ul” si “acest site” folositi in Regulament se intelege www.angeliquedeco.ro

–     prin termenii “utilizator”, “dumneavoastra”, “vizitator” si “consumator” se intelege fiecare persoana fizica si/sau juridica ce acceseaza site-ul www.angeliquedeco.ro, indiferent de motiv

–     prin termenii “regulament”, “contract” si “contract la distanta” se intelege tot ce contine prezentul contract de utilizare

–     prin termenii “date personale”, “datele firmei” si “date de facturare” se intelege toate informatiile colectate de la dvs in vederea finalizarii contractului la distanta de furnizare de produse si servicii incheiat intre www.angeliquedeco.ro si consumator.

  

Preturile afisate pe site sunt informative si pot fi modificate de SC ANGELIQUE DECO SRL-D fara o notificare prealabila.

La comanda produselor se adauga cheltuielile de transport.

 

Conditii de utilizare

Atat la inregistrare cat si pe parcursul utilizarii site-ului www.angeliquedeco.ro trebuie sa va asigurati ca datele furnizate de dvs sunt corecte si complete potrivit legii 677/2001 privind comertul electronic. Recomandam tuturor utilizatorilor site-ului  www.angeliquedeco.ro sa nu instraineze contul si/sau parola. Veti fi raspunzator pentru toate comenzile si actiunile efectuate pe contul si cu parola dvs. Aveti dreptul potrivit legii, de a modifica si/sau sterge contul dvs de utilizator.

 

SC ANGELIQUE DECO SRL-D nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor sau a produselor de pe acest site.

SC ANGELIQUE DECO SRL-D nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, precum si pentru caracteristicile produselor afisate pe site. In cazul in care comanda nu a fost expediata, greselile vor fi remediate in cel mai scurt timp si clientul va fi informat despre eroarea aparuta.

SC ANGELIQUE DECO SRL-D nu raspunde pentru pentru pagubele rezultate prin deteriorarea produselor pe parcursul transportului sau dupa livrarea acestora si nici pentru cele cauzate de intarzierile de livrare.

SC ANGELIQUE DECO SRL-D nu se face raspunzatoare pentru eventualele probleme tehnice ale site-ului reprezentand nefunctionalitatea acestuia, pierderi de informatii cauzate de erori ale softului sau serverului pe care este gazduit site-ul.

SC ANGELIQUE DECO SRL-D nu raspunde de pierderea datelor daca utilizatorul si-a facut publica parola.

 

Returnarea produselor

Raporturile comerciale dintre www.angeliquedeco.ro si cumparator sunt reglementate de O.U.G. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Returnarea produselor achizitionate de catre un consumator – persoana fizica se poate face dupa ce in prealabil a adresat o notificare in scris vanzatorului cum ca renunta la cumparare, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire.

Sunt supuse acestei legi numai produsele livrate clientilor prin Posta Romana sau Curier Rapid. Comenzile care au fost livrate personal (inmanate) nu sunt considerate comert la distanta deoarece ele au putut fi vizionate, verificate si acceptate de client ca fiind conforme cu scopul achizitionarii acestora.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, chiar si in situatia in care a beneficiat de scutire de la plata transportului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC ANGELIQUE DECO SRL-D va returna clientului contravaloarea produselor in termen de 14 zile de la data primirii produselor returnate.

Produsele personalizate nu pot fi returnate, va rugam sa luati in calcul acest aspect.